X

Fenerbahçe’de yeni transferler için imza töreni düzenlendi!

Fenerbahçe yeni transferleri Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Victor Moses için düzenlediği imza törenini youtube hesabından paylaştı.

Fenerbahçe’de yeni transferler için imza töreni düzenlendi!

Hareketli bir devre arası transfer dönemi geçiren Fenerbahçe kadrosuna Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Victor Moses’ı katmıştı.
 
Sarı-lacivertli takım teknik direktör Ersun Yanal, idari menajer Volkan Ballı, sportif direktör Comolli ve futbolcuların da katılımıyla bu dört futbolcu için imza töreni düzenledi. Fenerbahçe, bir ilk olarak imza törenini youtube hesabından taraftarlara paylaştı.
 
İlk sözü alan Sadık Çiftpınar’ın açıklamaları: Volkan Demirel’le özel bir görüşme yapıldığının sorulması üzerine konuşan Sadık, “Havuz başında ve mum ışığında özel bir görüşmemiz oldu. Kendisine bu süreçte Fenerbahçe ile ilgili görüşmeler olduğunu ilettim. Ne kadar iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğumu kendisine anlattım. Kendisi de senelerdir bu formayı terletiyor. Onun varlığı bize güven veriyor.
 
Futbolda performans çok önemli ama saha içindeki duruş ve tarz da çok önemli. Saçlarım uzayınca çok güzel bir görüntü oluştu. Saçı kestirirsem kendi kendime diyorum heralde 3. Lig’e dönerim. Gidebildiği yere kadar gidecek. Buraya geleli 1 ay oldu ve hala eşimle konuştuğumda inanamıyorum burada olduğuma. Teknik heyetimiz, personelimiz ve başkanımız Ali Koç’a kadar herkes bize kucak açtı. İkinci yarının başlamasıyla bu saha sonuçlarına da yansıdı.
 
Bir sabah kahvaltısında İsmail(Köybaşı) abi beni gördü. “Kardeşim seni bu sabah dipçik gibi gördüm” dedi. Oradan beri lakabım dipçik kaldı.
 
Bir diğer transfer Victor Moses: Kendimi harika hissediyorum. İlk günden itibaren bunu gayet iyi bir şekilde hissettim burada. Burada harika bir dönem geçireceğimi, harika zamanlar geçireceğimi düşünüyorum. Sizlerle oynamayı iple çekiyordum. Sizlerle oynamak gerçekten muhteşem bir duygu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, çok memnunum. 
 
Türk kahvesini denedin mi sorusunu cevaplayan Moses, “Evet denedim, çok güzel” ifadesini kullandı.
 
İlk golümden sonra muhteşem hissettim kendimi. Bu kulüp için gol atmaktan dolayı çok büyük mutluluk duydum. Burada olmaktan dolayı gerçekten son derece mutluluk duyuyorum. Kendimi çok iyi hissettim, burada olmak çok güzel. 
 
Galatasaray’da transfer edilen Serdar Aziz’in sözleri: Burada olmak çok güzel. Tabi ki çok zor bir süreçten geçtim. Zor günler geçirdim. Ardından böyle bir ekiple birlikte olacağımı düşünmüyordum. Tahmin ettiğimden daha fazla mutluyum. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular. Böyle bir ortam gördükten sonra her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. 
 
Bursaspor’da oynarken Fenerbahçe’de oynayan Niang beni çok zorlamıştı. Skrtel de çok güçlü bir oyuncu. Ona karşı oynamak da çok zor çünkü elini kolunu çok kullanıyor. 
 
Burası başka bir kulüp, tarz olarak da farklı. Sahaya çıkınca daha iyi anlayacağımı düşünüyorum. Fenerbahçe’nin büyüklüğü tabi ki tartışılmaz. Sahaya çıkınca bunu hissedeceğimi düşünüyorum. Transferim gerçekleşince çok mutlu oldum. 
 
İlk defa taraftarımızla buluştum. Taraftarların Tolgay’la beraber bizi çağırması çok güzeldi. Onlara teşekkür ediyorum. Bunun karşılığını vermemiz gerekiyor.
 
Roman Neustadter’in, olaylı Galatasaray derbisinde Jailson’un Belhanda’ya tokadı sonrası hızla olay yerinden uzaklaşması sonrası, ‘Galatasaray’ın en hızlı futbolcusu kimdir? Çünkü kimse Jailson’u yakalayamadı’ sorusuna cevap veremeyen Serdar Aziz, kahkalarına engel olamadı.
 
Tolgay Arslan: Öncelikle çok mutlu ve huzurluyum. Sizlerle burada olmak beni çok gururlandırıyor. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz.
 
Geçen yılki Beşiktaş-Fenerbahçe maçından önce Mehmet bana kırmızı karta büyük para cezası var demişti. Ben de o fırsatı kullandım ve sizin kasayı doldurdum. Tabi ki sahada her şey olabilir. Şimdi beraber savaşacağız.
 
Son olarak Empoli’den transfer edilen Miha Zajchs: Öncelikle ismimin telaffuzu, Zayts.
 
İzlenimlerim çok güzel, öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. Bu kulüpte sadece iyi futbolcular yok, iyi insanlar da var. Daha önce Türk milli takımına karşı oynadım. 3 yıl önceydi. Slovenya’yla Türkiye’ye karşı oynamıştık ve 2-0 kaybetmiştik. O takımdan Hakan Çalhanoğlu ve Arda Turan’ı hatırlıyorum.    
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.