X

Fabri, Devler Ligi’nde istediği rakibi açıkladı

Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Real Madrid ile eşleşmek istediğini söyledi.

Fabri, Devler Ligi’nde istediği rakibi açıkladı

Şampiyonlar Ligi’nde lider çıkmanın kendiler için sürpriz olduğunu kaydeden Fabri, “Kuralar çekildiğinde gruptan çıkma hedefiyle yola başladık, ama gruptan lider çıkmak bizim için de sürpriz oldu” ifadelerini kullandı.

Real Madrid eşleşmesinin taraftarlar için güzel bir deneyim olacağını belirten kaleci, “Real Madrid son 2 sezonun şampiyonu, tabii ki güçlü bir takım, ancak bir sonraki turda Real Madrid ile eşleşmek isteriz. Bu taraftarlar için de güzel bir eşleşme olur. Kendimizi de test etme şansı buluruz” dedi.

FİKRET ORMAN: ”ŞU ANDA REAL MADRİD BİZE ÇIKMASIN…”

Gruplarını lider tamamlamayı başarıp Real Madrid’in muhtemel rakipleri arasında Barcelona, Beşiktaş ve Manchester City yer alıyor. Son maçlardaki sonuçlara göre Paris SG, Bayern Münih, Chelsea, Manchester United’ın da Real Madrid’in rakibi olma ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz gün beIN SPORTS’a açıklamalarda bulunurken, üst tur eşleşmesiyle ilgili de konuştu. Orman, Real Madrid ile eşleşmenin iyi olmayacağını ”Real Madrid bize çıkmasın, şu anda gelmesin. Artık Şampiyonlar Ligi’nde 16 çok üst düzey takım olacak. İkinci torbadan takım alacağız ancak orada da çok üst düzey takımlar var. Bu şekilde oynadığımız sürece Beşiktaş her takımı zorlayacaktır, dünyada kiminle oynarsak oynayalım, Beşiktaş artık ciddiye alınacak bir takımdır” ifadelerini kullandı.

(SPORX)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.