X

Erol Bedir: Beşiktaş’ı sahadan sildik ama hakemi geçemedik

Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın göreve gelişinden sonra son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Kayserispor'da başkan Erol Bedir, Beşiktaş maçına ilişkin konuştu.

Erol Bedir: Beşiktaş’ı sahadan sildik ama hakemi geçemedik

Spor Toto Süper Lig‘de Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile çok kötü bir başlangıç yapan ve ardından Hikmet Karaman ile yeni bir sayfa açan İstikbal Mobilya Kayserispor,üst üste aldığı puanlarla ışığı buldu.Süper Lig‘de yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılılar, son 10 haftada topladığı puanlar ile rekor kırdı.

Bu sezon en son 15.haftada mağlubiyet alan İstikbal Mobilya Kayserispor, o günden bu yana oynadığı müsabakalarda hiç yenilmedi. Sarı Kırmızılılar, Hikmet Karaman‘ın göreve geldiği günden bu yana oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik alarak 20 puan topladı. İstikbal Mobilya Kayserispor, bu 10 maçta 13 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Başkan Erol Bedir, tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Özellikle son Beşiktaş maçında kaybettikleri iki puana çok üzüldüğünü söyleyen Başkan Bedir, ‘ Hiç bu kadar üzülmemiştim. yenilsek bu kadar acı gelmezdi bize. Hakkımız elimizden alındı. Beşiktaş‘ı kendi sahamızda taraftarımız önünde sildik süpürdük. Ancak hakemi geçemedik.‘dedi.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.