X

Deplasmanda en çok gol yiyen 3 takımdan biri

Spor Toto Süper Lig’de 6 haftalık periyot geride kalırken, Galatasaray deplasmanda yediği 8 golle, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor ile birlikte raki...

Deplasmanda en çok gol yiyen 3 takımdan biri

Spor Toto Süper Lig’de 6 haftalık periyot geride kalırken, Galatasaray deplasmanda yediği 8 golle, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor ile birlikte rakip sahada en fazla gol yiyen ekip oldu.
Süper Lig’de 6. hafta maçları tamamlanırken, ligde lider Medipol Başakşehir’in hemen arkasında yer alan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor ile birlikte 8 gol yiyerek ligin en fazla gol yiyen 3 ekibinden biri oldu. Deplasmanda Ankaragücü’nden 1, Trabzonspor’dan 4 ve Akhisarspor’dan 3 gol yiyen sarı-kırmızılılar, sahasında ise sadece 1 gol yedi.

ATİKER KONYASPOR DEPLASMANLARI SEVİYOR
Süper Lig’in ilk 6 haftalık periyodunda deplasmanda en fazla puan toplayan ekip Atiker Konyaspor oldu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 3-2, Kayserispor’u da deplasmanda 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, Antalyaspor deplasmanında ise sahadan 3-3 beraberlik ayrıldı. Konya temsilcisi deplasmanda 7 puan alırken, sahasında ise 4 puan topladı.

PUAN ALAMAYAN TEK TAKIM AKHİSARSPOR
Safet Susic’den boşalan teknik direktörlük görevine Cihat Arslan’ı getiren Akhisarspor, deplasmanda puan ile tanışamayan tek takım oldu. Beşiktaş ve Başakşehir’e 2-1, Ankaragücü’ne de 1-0 kaybeden Ege temsilcisi, aldığı 5 puanın tamamını iç sahada kazandı.
Spor Toto Süper Lig’de bu haftaya kadar deplasmanda en çok puan alan takımlar şu şekilde:

1 – Atiker Konyaspor: 7
2 – MKE Ankaragücü: 6
3 – Kasımpaşa: 6
4 – Beşiktaş: 5
5 – Evkur Yeni Malatyaspor: 4
6 – Medipol Başakşehir: 4
7 – Kayserispor: 4
8 – Göztepe: 3
9 – Fenerbahçe: 3
10 – Antalyaspor: 3
11 – Galatasaray: 3
12 – Aytemiz Alanyaspor: 3
13 – Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 2
14 – Bursaspor: 2
15 – Çaykur Rizespor: 1
16 – Demir Grup Sivasspor: 1
17 – Trabzonspor: 1
18 – Akhisarspor: 0

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.