X

Canli – Beşiktaş Hapoel Beer Sheva Kaç Kaç? Beşiktaş Hapoel Golleri Ve özet Izle (bjk Haapoel)!

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva Maçı öncesi Heyecan Doruğa çıkarken 11’ler Belli Oldu. Israil’den 3-1 Lik Skorla Turun Kapısını Aralayarak Dönen Siyah Beyazlılar.

Canli – Beşiktaş Hapoel Beer Sheva Kaç Kaç? Beşiktaş Hapoel Golleri Ve özet Izle (bjk Haapoel)!

Beşiktaş  Hapoel Beer Sheva maçı için nefesler tutuldu. İsrail’den 3-1 gibi avantajlı bir skorla dönen kara kartallar Vodafone Arena’da rahat bir oyunla turu geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmayı hedefliyor. Beşiktaş’ta kırmızı kart cezaları sona eren Andreas Beck ve Vincent Abouakar Hapoel Beer Sheva ile oynanacak maçta görev alabilecek Bir önceki maçta sarı kart cezalısı olan Adriano da Hapoel Beer Sheva maçında oynayabilecek.  Beşiktaş – Hapoel Beer Sheva maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Taraftarların en çok merak ettiği konulardan biri de Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçının hangi kanalda canlı yayınlanacağı. Bu konuyla ilgili traftarlara müjdeli haber geldi. Karşılaşma bu akşam 21:00’da TRT ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11’LERİ Beşiktaş: Fabri, Tosic, Marcelo, Beck, Atınç, Quaresma, Necip, Gökhan, Talisca, Babel, Aboubakar

Hapoel Beer Sheva: Goresh, Turjmen, Tzedek, Ghadir, Nwekaeme, Hoban, Ben Sahar, Broun, Ohayon, Soares, Ogu

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva CANLI izle
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.