X

Beşiktaş’ta yönetim şekilleniyor

Beşiktaş’ta 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Fikret Orman’ın listesi şekilleniyor. Fikret Orman’ın başkan seçildiği...

Beşiktaş’ta yönetim şekilleniyor

Beşiktaş’ta 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Fikret Orman’ın listesi şekilleniyor. Fikret Orman’ın başkan seçildiği ilk günden bu yana yönetimde olan Deniz Atalay, yeni yönetimde de yer alacak.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde listesini şekillendiriyor. Umut Güner, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Ürkmezgil, Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Candaş Tolga Işık ve Erdal Karacan’la yola devam edecek olan Fikret Orman, liste başında olmasını istediği Deniz Atalay’la dün Ümraniye’de seçim ağırlıklı genel bir toplantı yaptı. Fikret Orman’ın seçildiği ilk günden bu yana yönetimde olan ve halen asbaşkanlık görevini yürüten Atalay, yeni yönetimde de Başkan Fikret Orman’ın yanında yer alacak. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Orman ve Atalay, seçimde gelen kurul üyelerinin oylarına sunulacak olan listenin de üzerinden geçti. Yönetimde yola devam edilecek olan isimlerin belirlendiği toplantıda, yeni dönemde yönetime katkı sağlayabilecek yönetici adayları hakkında da fikir alışverişi yapıldı.
(Bozhan Memiş/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.