X

Beşiktaş’ta Moting harekatı

Beşiktaş'ta Babel'in Fulham'a gitme ihtimali üzerine Choupo Moting'i listesine dahil eden siyah beyazlı ekip, ayrılığın resmileşmesi sonrası harekete geçti.

Beşiktaş’ta Moting harekatı

Beşiktaş’ın, sözleşme yenileme teklifini geri çeviren Babel, Fulham’la anlaştı. Bunun üzerine Fulham ile pazarlıklara başlayan Kartal, 2 milyon Euro karşılığı bu transfere onay verdi.

Premier Lig’de 19. sırada bulanan Fulham, Hollandalı oyuncuyu 6 aylığına kiralayacak. İngiliz ekibi kümede kalırsa Babel’in kontratını uzatacak.

Hollandalı futbolcunun gitme ihtimali üzerine Choupo Moting’i listesine dahil eden Beşiktaş, ayrılığın resmileşmesi sonrası harekete geçti. Siyah-beyazlılar, “Takımımla anlaşırsanız gelirim” diyen 29 yaşındaki Kamerunlu yıldız için kulübü PSG’ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Babel’in yerine düşünülen diğer adaylar ise kiralık olarak Fiorentina’nın formasını giyen ancak ayrılmak isteyen Juventus oyuncusu Marco Pjaca ile Sivassporlu Emre Kılınç.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.