X

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha yolda

Siyah-beyazlılarda, Tolgay Arslan'ın ardından Antalya kampı kadrosuna dahil edilmeyerek kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Vagner Love takımla birlikte çalışmayacak.

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha yolda

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına başlıyor.

Beşiktaş, kulüpten izinsiz olarak açıklamalarda bulunan Vagner Love için ise disiplin soruşturması başlatırken, Brezilyalı golcüye yüklü bir para cezası verileceği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların yeni transferi Burak Yılmaz da özel bir çalışma programı dahilinde antrenmanlarına devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, tecrübeli oyuncunun kondisyon eksikliğinin kısa sürede giderilmesini planladığı kaydedildi.

İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham’a transfer olan Babel’in ardından ayrılmaya en yakın ismin ise Tolgay Arslan olduğu gelen haberler arasında. Beşiktaş, Tolgay Arslan konusunda Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürürken, Şenol Güneş’in bu transfer karşılığında Şener Özbayraklı’yı kadroda görmek istediği belirtildi.

Öte yandan, siyah-beyazlı yönetimin önüne Cyle Larin ve Gökhan Töre için kiralama teklifleri geldiği ifade edildi. Özellikle Kanadalı futbolcunun İstanbul’dan ayrılmak istemediği öğrenilirken, Gökhan Töre’nin ise takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş, Akhisarspor’un kiralık olarak transfer etmek istediği Orkan Çınar’ı da kadroda tutmak istiyor. Babel’in ayrılmasının ardından takımda değerlendirilebileceği düşünülen genç oyuncu, Nevzat Demir Tesisleri’nde bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.