X

Beşiktaşlı yöneticiden bir ayrılık bir transfer haberi

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haber Global'e açıklamalarda bulunurken Siyah Beyazlı ekibin transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaşlı yöneticiden bir ayrılık bir transfer haberi

Merak edilen soruları yanıtlayan Mahmutyazıcıoğlu, Ryan Babel’in takımdan ayrıldığını da resmen açıkladı.

Siyah-beyazlı yönetici, “Babel, Fulham’a 6 aylığına 2 milyon euro bedelle kiralık gidiyor. 6 ay sonunda belki yeni sözleşme imzalayabiliriz” dedi. Tolgay Arslan’ın durumu hakkında da konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, “Tolgay Arslan için 5-6 milyon euroluk rakamlar konuşuluyor, o civarda bir teklif gelirse değerlendirebiliriz. Fenerbahçe’nin Tolgay Arslan ile resmi olarak görüştüğünü bilmiyorum, bizim sözleşmeli oyuncumuz, görüştülerse bile bir anlamı yok” dedi.

Mahmutyazıcıoğlu, “Berezinsky ile ilgileniyoruz ama şartlar önemli. Şu an satmak üzerine yoğunlaştık, ondan sonra bakacağız” dedi ve sağ bek transferi için ek olarak “Sağ bek arayışımız var, Şener Özbayraklı iyi bir oyuncu. Tolgay Arslan – Şener Özbayraklı için şu an için bir şey yok. Fenerbahçe, Tolgay için teklif yaparsa ve Şener Özbayraklı’yı da bu teklifte önerirse, değerlendirebiliriz” diye konuştu.

BELKİ DAHA DA YILDIZ BİR İSİM GELECEK

Gökhan Töre’nin kiralık olarak gidebileceğini, Orkan Çınar’ın ise takıma katılacağını açıklayan Mahmutyazıcıoğlu, transfer haberlerinde adı geçen Eric Maxim Choupo-Moting ile ilgili ise “Choupo-Moting de istiyordur, Beşiktaş’a gelmeyi herkes ister. Ama dediğim gibi önce satılacak oyunculara bakıyoruz. Hedef rakamı tutturduktan sonra bakacağız. Belki daha da yıldız bir isim gelecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.