X

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat 14.00’de

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın kura çekimi bugün gerçekleşecek. Başta Beşiktaş'a gönül verenler olmak üzere tüm sporseverler nefesini tuttu. İsviçre'de saat 14:00'te gerçekleşecek kura çekiminde Siyah-beyazlıların yeni rakibi belli olacak.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat 14.00’de

Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi grubundan lider olarak çıkarak son 16 takım arasında yer alan Beşiktaş, 2’nci torbadan bir rakiple eşleşecek. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi‘nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 14.00’te başlayacak.

Temsilcimizin muhtemel rakipleri Basel (İsviçre), Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere), Juventus (İtalya), Real Madrid, Sevilla (İspanya) ve Shakhtar Donetsk (Ukrayna). Beşiktaş, ikinci torbada yer alan Porto ile aynı grupta mücadele ettiği için eşleşemeyecek.

Son 16 takımın kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçları 13- 14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Grubunu lider bitiren seri başı takımlar rövanş maçlarını sahalarında oynayacak.

Nefeslerin tutulacağı kura çekimini dha.com.tr’den canlı olarak takip

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.