X

Beşiktaş’ın 45 maçlık yenilmezlik serisi son buldu

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, iç sahada 45 maç sonra mağlup ol...

Beşiktaş’ın 45 maçlık yenilmezlik serisi son buldu

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, iç sahada 45 maç sonra mağlup olurken, Vodafone Park’ta ilk yenilgisini aldı.
Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde taraftarı önünde Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, iç sahada 45 maç sonra mağlubiyetle tanıştı. Bu yenilgi aynı zamanda siyah-beyazlıların Vodafone Park’taki ilk lig mağlubiyeti oldu. Antalyaspor karşısında baskılı bir oyun kuran Şenol Güneş’in öğrencileri, kaleci Boffin ve direkleri geçemeyerek rakip kaleye 2 gol bırakabildi. İlk yarıda Doukara, Hakan Özmert ve Yekta’nın golleriyle Beşiktaş ağlarını 3 kez sarsmayı başaran Antalyaspor, güçlü rakibine de Vodafone Park’ta ilk yenilgisini tattırmış oldu. Avrupa’da en uzun süren iç saha yenilmezliğine sahip olan siyah-beyazlılar tam 45 maç sonra bir lig maçında sahadan puansız ayrılırken, Vodafone Park’ta da 38 maç sonunda kaybederek yeni stadında ilk yenilgisini aldı.
(Bozhan Memiş/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.