X

Beşiktaş taraftarı ayağa kaldıran kart! ‘Tarihte ilk…’

Beşiktaş taraftarları, Atiker Konyaspor maçında sarı kart gören ve Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Anderson Talisca'nın kart gördüğü pozisyona büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarı ayağa kaldıran kart! ‘Tarihte ilk…’

Atiker Konyaspor maçında sarı kart gören Anderson Talisca, Fenerbahçe derbisinde cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın 54. dakikasında hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kart gören Talisca, gördüğü kartın ardından hakeme büyük tepki gösterdi.

”TARİHTE İLK KEZ…”

Beşiktaş taraftarları da sosyal medyadan Alper Ulusoy‘u şiddetli bir şekilde eleştirdi. Pozisyonda sarı kartı bulunan Ali Turan’ın faul yaptığını ve Turan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünen Beşiktaş taraftarları, ”Tarihte ilk kez faule maruz kalıp kart gördük.’‘ ve ”Faulü yapan kim sarı kartı gören kim rezalet” gibi yorumlarda bulundular.

Konyaspor maçında Talisca’nın yanı sıra Pepe de sarı kart görüp Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşmüştü. Beşiktaş taraftarları, kart sınırındaki iki oyuncunun cezalı duruma düşmesinin ardından sınırda bulunan ve oynamayan Oğuzhan Özyakup ve Adriano için de ”Oğuzhan ve Adriano Allah’tan sahada değil” yorumu yaptılar.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.