X

Beşiktaş Nasıl Tur Atlar

Uefa Avrupa Ligi çeyrek Final Rövanş Maçında Yarın Lyon’u Ağırlayacak Olan Siyah-beyazlılar, 1-0 Ve 2 Farklı Her Türlü Galibiyette Yarı Final Vizesini Cebine.

Beşiktaş Nasıl Tur Atlar

Lyon ile Fransa’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Beşiktaş, yarın saat 22.05’te rakibini sahasında ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkmak için taraftarı önünde boy gösterecek olan siyah-beyazlılara 1-0’lık galibiyet yetiyor. Deplasmanda attığı golün avantajıyla 1-0 ya da daha farklı galibiyetlerle turu geçebilecek olan Beşiktaş, 2-1 kazandığı takdirde ise uzatma dakikalarında tur kovalayacak.

Beşiktaş, Lyon karşısında ilk peşinde

Tek farklı galibiyetler Lyon’a yarıyor 1-0’lık skor Beşiktaş’a turu getirirken, 2-1’lik Beşiktaş galibiyeti ise maçın uzamasına sebep oluyor. Bu 2 skor dışında alınabilecek her türlü tek farklı Lyon galibiyetinde ise turu geçen taraf Fransız ekibi olacak. Karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması halinde de yarı finale adını yazdıracak olan taraf Lyon olacak. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.