X

Beşiktaş farkı 3’e indirdi

Beşiktaş’ta Denizlispor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Zirve yarışındaki rakiplerin kazandığı haftada hata yapmayan Beşiktaş, zirveyle arasınd...

Beşiktaş farkı 3’e indirdi

Beşiktaş’ta Denizlispor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Zirve yarışındaki rakiplerin kazandığı haftada hata yapmayan Beşiktaş, zirveyle arasındaki farkı da 3’e indirdi.
Süper Lig’in 11. haftasında lider Alanyaspor’un 4 puan gerisinde giren Beşiktaş, zirve yarışındaki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in hata yapmadığı haftayı 3 puanla kapatarak önemli bir galibiyete imza attı. Alanyaspor’un Trabzon deplasmanından puansız ayrılmasıyla liderlik el değiştirirken, haftaya zirvenin 4 puan gerisinde giren Avcı’nın ekibi, alınan sonuçların ardından bu farkı 3’e indirdi. Lider Sivasspor’un 3 puan gerisinde bulunan Beşiktaş; Fenerbahçe’nin 2, Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray’ın da 1 puan altında yer alıyor.
(Bozhan Memiş/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.