X

Bayern Münih Beşiktaş maçının ilk 11’leri belli oldu (Münih BJK maçı)

Büyük gün geldi. Temsilcimi Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 16. turundan Almanya'nın güçlü takımlarından Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Almanya'ya eksiksiz gitti. Tur için avantaj sağlamak amaçıyla sahaya çıkacak olan Kara Kartal, moral ve motivasyonu yönünden tam olarak hazır. Takımların 11'leri belli oldu. Peki Bayern Münih Beşiktaş (BJK) maçı hangi kanaldan canlı izlene bilecek?

Bayern Münih Beşiktaş maçının ilk 11’leri belli oldu (Münih BJK maçı)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tek temsilcimiz olan Beşiktaş, bu akşam (TSİ) 22.45’te Münih sınavına çıkacak. Şenol Güneş’in öğrencileri sahada galibiyet için mücadele edecek.
İşte tarihi maçın ilk 11’ler

Şampiyonlar Ligi’nde muhteşem bir sezon geçiren ve Porto, Monaco, Leipzig’in bulunduğu grubu namağlup lider bitiren Beşiktaş, son 16 turunda sahne alıyor.

Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda G Grubu’nu lider olarak tamamlayan siyah-beyazlı temsilcimiz, B Grubu’nu ikinci sırada bitirerek son 16 turunda mücadele etme hakkını elde eden rakibi karşısında avantaj arayacak.

22.45’te Allianz Arena’da oynanacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan görev yapacak.

Rumen hakem Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki’yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

BAYERN MÜNİH – BEŞİKTAŞ

STAT: Allianz Arena
HAKEM: Ovidiu Hategan
SAAT: 22.45
YAYIN: TRT 1

İLK 11’LER

BAYERN MÜNİH: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Martinez, Müller, Vidal, James, Coman, Lewandowski
TEKNİK DİREKTÖR: Jupp Heynckes

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

 

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.