X

Başakşehir’in yıldızları sadece 100 TL!

Kadrosunda Adebayor, Robinho, Clichy, Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi yıldız isimlerin yer aldığı Başakşehir, Demba Ba'yı da kadrosuna katarak şampiyonluk yolunda önemli bir hamle yaptı. Bu hamlenin ardından da ilginç bir detay ortaya çıktı.

Başakşehir’in yıldızları sadece 100 TL!

Spor Toto Süper Lig’de 38 puanla en yakın rakibine 6 puan fark atarak liderlik konumunda yer alan Medipol Başakşehir, devre arası transferinde ilk olarak Sivasspor’dan Brezilyalı yıldız Robinho’yu kadrosuna kattı.

İstanbul temsilcisi, dün de flaş bir transfere imza attı. Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ve Göztepe’de oynayan ve son olarak Çin’in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Demba Ba’yı kadrosuna katarak şampiyonluk yolunda önemli bir hamle yapmış oldu.

YILDIZLARI İZLEMEK 100 TL

Emmanuel Adebayor, Clichy, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Robinho ve Demba Ba’yı, Fatih Terim Stadı’nda izlemek ise oldukça uygun. Günümüzde 3 büyük takımın bir maçlık biletlerinin minimum 35 ila 90 TL arasında değişiyor.

Medipol Başakşehir’in 2018/19 sezonunun kombine fiyatı ise en düşük 100 TL’den başlıyor. En yüksek kombine bileti ise 250 TL.

Abdullah Avcı’nın takımı, Türkiye Kupası hariç sahasında 9 maça daha çıkacak. Bu maçların en önemlisi de Mart ayında oynanacak 25. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe maçı…

Başakşehir’in geriye kalan tüm maçlarını izlemek için sadece 100 TL yeterli olacak.

İşte kombine fiyatları:

Kuzey Alt Fiyat: 100,00 ₺

Batı Üst Fiyat: 150,00 ₺

Batı Alt Fiyat: 200,00 ₺

Doğu Üst Fiyat: 250,00 ₺

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.