X

Başakşehir dış saha performansına güveniyor

Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir’in sarı-kırmızılı ekip karşısındaki en büyük kozu dış sahada gösterdiği başarılı pe...

Başakşehir dış saha performansına güveniyor

Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir’in sarı-kırmızılı ekip karşısındaki en büyük kozu dış sahada gösterdiği başarılı performans.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir, 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Kazananın şampiyonluğunu ilan edeceği bu zorlu müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Sezonun büyük bölümünü lider götüren ancak son haftalarda alınan olumsuz sonuçların ardından zirveyi Galatasaray’a kaptıran turuncu-lacivertliler, ligin finalinde ise gülen taraf olmak istiyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve öğrencileri de kulüp tarihinin ilk kupasını almak için sadece galibiyete odaklanmış durumda.

DIŞ SAHANIN LİDERİ
Başakşehir’i Galatasaray müsabakasında ön plana çıkaracak olan en önemli özelliği ise dış saha performansı. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 32 haftada 16 deplasman maçına çıktı. Bu mücadelelerin 9’unu kazanan turuncu-lacivertliler, 5’inde sahadan beraberlikle ayrılırken, sadece Kasımpaşa ve Beşiktaş’a mağlup oldu. 21 gol atıp, 9 gol yediği deplasman karşılaşmalarında tam 32 puan toplayan Medipol Başakşehir, bu alanda zirvede yer alıyor. En yakın takipçileri ise 26 puanlı Beşiktaş ve Galatasaray.
(Uygar Aydın/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.