X

Anderson Talisca televizyon programında soruları cevapladı

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu

Anderson Talisca televizyon programında soruları cevapladı

Beşiktaş’ta geçirdiği zamanla ilgili konuşan Brezilyalı yıldız, “Bana bu şansı verdikleri için Beşiktaş’a, hocama ve başkana minnettarım. Şerefli Beşiktaş formasını en iyi şekilde terletmeye çalışıyorum.” dedi. Talisca, Benfica’daki dönemiyle ilgili olarak ise “Portekiz Avrupa’ya giriş için çok önemli bir ülke. Aslında ilk senem Benfica’da çok iyi geçmişti. Ama ikinci sene işler değişti.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’a transfer olup olmayacağıyla ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Talisca, “Geleceğim Tanrı’nın elinde. Bu yüzden çok fazla düşünmüyorum. Büyük takımların ilgisi beni mutlu ediyor ama şu an Beşiktaş’ın oyuncusuyum. Benim birinci tercihim Beşiktaş’ta kalmak ama durumum biraz karışık. Kulüplerin birbirini anlaması gerekiyor. Ben ne kadar istesem de kendi isteğimin bir sonuca ulaşmayacağını biliyorum.” yorumunda bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde G Grubunda yenilgisiz durumda lider olan Beşiktaş’ın performansını değerlendiren Brezilyalı futbolcu, “Şampiyonlar Ligi en yüksek seviyedeki organizasyon. Fizik, zeka ve mental olarak en yüksek seviyeyi ortaya koymanız lazım. Şampiyonlar Ligi’nde hataya yer yok. Şampiyonlar Ligi’nde gruba maç maç bakıyoruz. Bu şekilde yaklaşarak 10 puan toplamayı başardık.” dedi.

Bu sezon attığı kafa gollerinin fazla olmasını yorumlayan Talisca, “Türkiye’ye gelmeden önce kafa golüm yoktu. Hiçbir zaman kafa vuruşlarıyla öne çıkan bir oyuncu olmadım. Bu özelliğimi Şenol hoca fark etti. Şenol hoca çalışmamız için gereken her şeyi sağlıyor. Ben Benfica’da bu kadar önde de oynamadım, onun da etkisi olabilir. Orta sahada 8 numaralı rolde oynadığınız zaman hem oyunu kurup hem de ceza sahasına topsuz koşu yapmanız çok zor. Şu anda daha önde oynadığım için ceza sahasına girme şansım çok yüksek. Tabii doğru zamanda girmeniz ve doğru zamanda sıçramanız önemli.” ifadelerini kullandı.

Kendini en rahat ettiği mevkinin forvet arkası olduğunu belirten yıldız futbolcu, hocasının görev verdiği her bölgede oynayabileceğini de ekledi.

Beşiktaş’ın üst üste 4 maçta puan kaybettiği süreci değerlendiren Talisca, “Şanssızlık diyebiliriz, konsantrasyon eksikliği diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nin etkisi diyebiliriz… Devler Ligi’nde oynadıktan sonra kısa sürede lige odaklanmak zor oluyor ancak o süreci atlattık. Alanyaspor maçında çok fazla pozisyon vermememize rağmen az kalsın puan kaybediyorduk. O futbolcunun o mesafeden vurması ve gol olması… Neyse ki Negredo’nun golüyle kazandık.” yorumunda bulundu.

Porto maçı sonrası Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş soyunma odasında çekilen görüntüleriyle ilgili konuşan Brezilyalı futbolcu, “Aboubakar’ın gitmesine üzüldüm. Odamıza gelip bizi görmesi olumsuz yorumlandı ama onunla iyi arkadaşlıklar kurduk. Güzel anılarımızı tazelerken çekilmiş görüntüler farklı yorumlandı. Aboubakar’a haksızlık yapıldı. ifadelerini kullandı.

Talisca, Caner Erkin’le soyunma odasında ettiği kavgaya yönelik olarak ise “Aynı takım, aynı hedef için mücadele eden futbolcuların birbirleriyle tartışması çok normal. Şu anda bir problem yok.” dedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.