X

Adriano, Beşiktaş’ın teklifini beğenmedi!

Beşiktaş'ta; iki yıllık sözleşme ve şu an aldığı 1 milyon 850 bin Euro maaşı talep eden Adriano, yönetimin 1+1 yıl ve 1.5 milyon Euro maaş önerisini düşünmek için süre istedi.

Adriano, Beşiktaş’ın teklifini beğenmedi!

Beşiktaş’ta durumu merak edilen isimlerden biri de sözleşmesi 31 Mayıs 2019 itibariyle bitecek olan Adriano. Brezilyalı yıldız takımda kalmayı istiyor ancak yönetimin sunduğu teklifi de beğenmiş görünmüyor.

Siyah-beyazlı yönetim 2016-17 sezonunda Barcelona’dan transfer ettiği Brezilyalı sol beke, 1+1 yıl ve 1.5 milyon Euro maaş önerdi. 34 yaşındaki oyuncu bu teklifi beğenmezken, 2 yıllık sözleşme ve şuan ki maaşı olan 1 milyon 850 bin Euro’yu talep etti. Adriano olumsuz yanıt alınması halinde yıldız isim için transfer döneminin son günlerinde hareketlilik yaşanacak. Arap kulüpleri baştaolmak üzere, Çin ve Brezilya’dan da teklifler alan Adriano, sözleşmeyi kabul etmezse Beşiktaş, kasasına para koymak için oyuncunun transferine onay verecek.

MENAJERİ RAHAT: “SEÇENEKLERİMİZ VAR”

Adrıano’nun menajeri Dino Lamberti yaptığı açıklamada, Brezilya’dan teklif aldıklarını ve yıldız futbolcunun yeniden ülkesine dönme ihtimali olduğunu söyledi. Lamberti, “Teklifler var ama zamanlama önemli. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Bu süreci Adriano değerlendiriyor. Yeniden ülkesine dönmek istese de Avrupa’da kalma seçeneğini de göz ardı etmiyor” dedi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.