X

Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında ilk peşinde

Gökmen Şahin...

Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında ilk peşinde

Gökmen Şahin
TRABZON (İHA) – Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında ilk peşinde. Rakibine konuk olduğu son Süper Lig maçını 2-1 kazanan tecrübeli çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı ekibi üst üste iki deplasmanda mağlup etmek için sahaya çıkacak.
Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren siyah-beyazlılar, lider Trabzonspor karşısında moral bulmak isterken, Karadeniz ekibi ise sahadan galibiyetle ayrılarak rakipleriyle puan farkını açmayı hedefliyor.
Trabzonspor’a 10 Kasım 2020 tarihinde gelen Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında ilklere imza attı. Yeni bir ilk daha gerçekleştirmeyi hedefleyen tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı takıma karşı Süper Lig’de oynadığı 19 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Teknik direktörlük kariyerinde bir ilk gerçekleştirmek için saha kenarında taktik savaşı verecek olan Avcı, rakibine konuk olduğu son Süper Lig maçını 2-1 kazanırken, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı ekibi üst üste iki deplasmanda mağlup etmek için sahaya çıkacak.

Avcı, Sergen Yalçın’ı 5 maçta iki kez yendi
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, meslektaşı Sergen Yalçın ile 5 kez karşılaştı. Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Kayserispor takımlarını çalıştırdığı dönemlerde Yalçın’a rakip olan Avcı, söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.