X

Yakın Doğu Üniversitesi finalde kaybetti

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvasının final maçında İspanyol ekibi Avenida, Yakın Doğu Üniversitesi’ni 61-56 yenerek şampiyon oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi finalde kaybetti

Mücadelenin ilk periyoduna her iki takım da sıkı savunma ile başlarken iki takım da hücumda etkisiz kaldı. Yakın Doğu Bahar ve Holingsvort ile boyalı alandan sayılar bulurken, Avenida ise Givens ve Moss ile sayılar buldu. Mücadelenin ilk periyodu 10-12 Avenida üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci çeyreğe ilk periyoda göre daha etkili başlayan Avenida, Gil ve Givens ile boyalı alandan attıkları sayılar ile skoru 16-19 yaptı. Geriye düştükten sonra Cansu ve Mesrdagh ile art arda üçlükler bulan Yakın Doğu skoru 29-21 yaptı ve devreye önde girdi.
Üçüncü periyoda da etkili başlayan ev sahibi Yakın Doğu, Olcay ve Bahar ile bulduğu sayılar ile skoru 33-25 yaptı. Maçın geri kalanında oyun ve skor üstünlüğünü koruyan Yakın Doğu Üniversitesi 43-37’lik skorla üçüncü periyodu önde bitirdi.
Son periyoda etkili başlayan Avenida Givens, Elonu ve Nicholls ile bulduğu sayılar ile altı sayı geriden gelerek skoru 47-51 yaptı ve bitime beş dakika kala öne geçti. Maçın geri kalanında skor ve oyun üstünlüğünü sürdüren Avenida maçı 56-61 kazandı ve Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

Salon: Yakın Doğu
Hakemler: Murat Ciner, Nusret Sırdar, Sinem Tetik
Yakın Doğu: Gülfer, Emine, Olcay 7, Mesrdagh 3, Eldebring 12, Cansu 5, Ayfer, Bahar 2, Wauters 8, Holingsvort 19, Melike, Gökçe
Başantrenör: Zafer Kalaycıoğlu
Avenida: Elonu 6, Nicholls 6, Dominguez 8, Abdi 6, Quevedo 5, Asurmendi 10, De Souza, Gil 5, Garcia, Givens 11, Moss 4
Başantrenör: Miguel Angel Ortega
1. Periyot: 10-12 (Avenida lehine)
Devre: 29-21 (Yakın Doğu lehine)
3. Periyot: 43-37 (Yakın Doğu lehine)
(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.