X

Taraftarımızdan özür dileriz!

Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Tutku Açık, 7Days Euro Cup D Grubu 3. maçında Nilüfer Tofaş Spor Salonu‘nda konuk ettikleri Yunan ekibi Promitheas Patras maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Taraftarımızdan özür dileriz!

Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Tutku Açık, 7Days Euro Cup D Grubu 3. maçında Nilüfer Tofaş Spor Salonu‘nda konuk ettikleri Yunan ekibi Promitheas Patras maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. ardından basın toplantısında konuşan Tutku Açık “Taraftarımız ile birlikte olabildiğimizde çok güçlü bir takım oluyoruz” diye konuşan Tutku Açık  “Sezonun başından beri maç içinde çok iniş ve çıkışlarımız oluyor. Bu yeni takımlar için çok normal, biraz zamana ihtiyacımız var. İki gün önce oynadığımız bir lig maçı ve bugün de Avrupa karşılaşmasında aynı tarzda oyun oynadık. Biraz zamana ihtiyacımız olsa da bizim zamanımız yok. İyi oynadığımız dönemlerde 10-12 sayı öne geçtiğimiz anlarda oyunda kalamıyoruz. O dönemde yaptığımız basit hatalarla kolay sayılar yiyoruz. Bu bizim hem müdafaamızı hem de hücum tempomuzu etkiliyor. Son on dakikada yaptığımız müdafaa benim takımdan istediğim savunma tarzı. Maçın başında yakaladığımız 10 sayılık farkta yaptımız savunma da iyiydi ama benim esas isteğim son bölümde yaptığımız müdafaadır. Biz istediğimiz kadar iyi savunma yapsak bile rakip bu dönemde istediği sayıları buldu. Direncimizin kırıldığı üç-dört tane çok önemli üç sayılık basket buldular. Bizim en büyük gücümüz taraftarımız ama maalesef beraber değiliz. Beraber olabilsek her şey çok daha farklı olacak. Onlardan çok özür diliyoruz. Televizyon başında bizleri kalben desteklediklerini de biliyoruz. Onlara galibiyet hediye etmek isterdik ancak bunu başaramadık. Mücadelemize devam edeceğiz. Promitheas Patras takımını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.