X

Spor Toto Basketbol Süper Ligi: Anadolu Efes 100-77 Trabzonspor Medical Park

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Lig’in 26. Haftasında Evinde Karşılaştığı Trabzonspor Medical Park’ı 100-77 Mağlup Etti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi: Anadolu Efes 100-77 Trabzonspor Medical Park

Salon: Abdi İpekçi Anadolu Efes: Cedi Osman xx 20, Bryant Dunston xx 13, Derrick Brown xx 9, Jayson Granger xx 11, Doğuş Balbay x, Thomas Heurtel xx 19, Brandon Paul xx 13, Alex Kirk x 9, Can Maxim Mutaf x 6, Samet Geyik x, Berk Demir x Başantrenör: Velimir Perasovic

Trabzonspor Medical Park: Caleb Green xx 25, Dwight Hardy xx 24, Jorge Ivan Guitierrez xx 10, Kenny Kadji x 9, Malcolm Lee x 4, Ozan Anton Odabaşı x 3, Stefan Moody x, Erol Can Çinko x 2, Mustafa Baştürk x Başantrenör: Sergei Bazarevich 1. Periyot: 22-16 (Anadolu Efes lehine) Devre: 42-37 (Anadolu Efes lehine) 3. Periyot: 69-52 (Anadolu Efes lehine) 5 faulle çıkan: Cedi Osman (Anadolu Efes) “KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK” Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, kazanmak için çok çalıştıklarını söyledi. Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Lig’in 26. haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor Medical Park’ı 100-77 mağlup etti. Mücadelenin ardından Anadolu Efes’in Başantrenörü Perasovic ile oyunculardan Oğulcan Baykan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Son 3 maçı kaybettikten sonra bunu maçı kazanmanın önemine değinen Perasovic, “Play-off’lar öncesinde bu galibiyetle başlamak önemliydi. Kazanmak kolay olmuyor. Kazanmak için çok çalıştık” dedi. Oğulcan ise güzel bir galibiyet olduğunu söyleyerek, THY Euroleague Play-off’larında karşılaşacakları Olympiakos maçı öncesinde moral olduğunu belirtti.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.