X

Sırbistan’ı elimizden kaçırdık!

Avrupa Basketbol Şampiyonası D grubu mücadelesinde Türkiye, üçüncü maçında Ülker Arena’da karşılaştığı Sırbistan’a 80-74’lük sonuçla mağlup oldu.

Sırbistan’ı elimizden kaçırdık!

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Türkiye ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Baştan sonra çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçı Sırbistan, 80-74 kazandı. Türkiye, birçok kez maçı çevirme fırsatı yakaladıysa da bu şansları değerlendiremedi. Bu sonuçla birlikte Milliler, Sırbistan’a karşı oynadığı 16 karşılaşmanın 12’sini kaybetmiş oldu. Ay-yıldızlıların Sırbistan Milli Takımı’na karşı 4 galibiyeti bulunuyor.

—KÜNYE—
Salon: Ülker Sports Arena
Hakemler: Marek Cmkiewicz, Tomas Jasevicius, Manuel Mazzoni
Sırbistan: Bogdanovic 17, Jovic 15, Lucic 7, Bircevic 5, Kuzmic 7, Stimac 5, Macvan 8, Micic 2, Milosavljevic 8, Lazic, Marjanovic 6
Başantrenör: Aleksandr Djodjrevic
Türkiye: Cedi 15, Kenan Sipahi 6, Sinan 8, Sertaç, Barış Hersek, Semih Erden 13, Furkan Korkmaz 11, Melih Mahmutoğlu 19, Göksenin, Doğuş, Furkan Aldemir, Erkan Veyseloğlu 2
Başantrenör: Ufuk Sarıca
1.Periyot: 21-13 (Sırbistan lehine)
Devre: 36-31 (Sırbistan lehine)
3. Periyot: 53-45 (Sırbistan lehine)
(Bora Akyol – Mehmet Şirin Topaloğlu – Uygar Aydın / İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.