X

Salihli Belediyespor şampiyon oldu

Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, Büyük Erkekler Basketbol Lig'inde şampiyon olup, adını Bölgesel Lige yazdırdı.

Salihli Belediyespor şampiyon oldu

4 takımın yer aldığı grupta zorlu maçlara çıkan Salihli Belediyespor Basketbol Erkek Takımı son maçında Akhisar Belediyespor’a kendi sahasında yenilmiş ve şampiyonluk umutlarını son maça bırakmıştı. Yapılan son maçta Akhisar Belediyespor Basketbol takımı rakibine boyun eğince, Salihli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı averaj ile Manisa İl Şampiyonu oldu. Şampiyon olan Salihli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Manisa İlini bir üst lig olan Bölgesel Ligde temsil edecek.

Sezonu şampiyon tamamlayıp, bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antrenör Murat Öztürk, Salihli’yi Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Öztürk, “Salihli’de basketbol kültürünün temellerini atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Emek veren tüm arkadaşlarıma, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Salihli Belediyespor’u başarıyla temsil eden basketbolcular ile antrenör Murat Öztürk’ü kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm şampiyon basketbolculara başarılar diledi.

İHA

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.