X

Potada milliler olimpiyat elemeleri için sahaya çıkıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası'ndaki ilk klasman maçını yarın Karadağ ile oynayacak.

Potada milliler olimpiyat elemeleri için sahaya çıkıyor

Turnuvanın 1. tur mücadelesinde istediği sonucu ve 2. tura kalamayan alamayan basketbol milli takımı, klasman mücadelesinde olimpiyat elemeleri hakkı arayacak.

İlk tur E Grubu’ndaki rakiplerinden Japonya ile birlikte klasman etabı O Grubu’nda yer alan milli takım, ilk maçını yarın TSİ 14.30’da F Grubu’nu son sırada bitiren Karadağ ile yapacak. Dongguan Spor Salonu’ndaki mücadele NTV’den naklen yayınlanacak. 

Ay-yıldızlı ekip, O Grubu’ndaki ikinci ve son maçını 9 Eylül Pazartesi günü Yeni Zelanda ile yaparak Dünya Kupası’nı tamamlayacak.

Çin’deki turnuvanın ilk maçında Japonya’yı 86-67 yenen milli takım, ikinci karşılaşmasında ABD’ye ise uzatma bölümünde 93-92 mağlup oldu. Grubun son karşılaşmasında Çekya’ya 91-76 yenilen Türkiye, 2. tur şansını yitirmişti.

O Grubu’nda günün diğer maçında TSİ 10.30’da Yeni Zelanda ile Japonya karşı karşıya gelecek.

Klasman gruplarını ilk sırada bitiren takımlar 17-20, ikinciler 21-24, üçüncüler 25-28 ve dördüncüler ise 29-32 sıralarına yerleşecek.

 

 

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.