X

İsmet Badem son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde son ...

İsmet Badem son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Basketbol camiasının duayen ismi İsmet Badem için bugün Gelibolu Yarımadası’ndaki Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde bulunan Seddülbahir Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakiben gerçekleştirilen cenaze törenine, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Eski Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Harun Erdanay, eski Türk profesyonel milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Aydın Örs, Gökhan Germen, Cem Dizdar ile spor camiasından çok sayıda ünlü isim ve sevenleri katıldı.

"ONA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR"
Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Bazen duygularınızı ifade etmek çok zor oluyor gerçekten. Sevdiklerinizin böyle aranızdan gitmesi tabi ki de sizi üzüyor. İsmet abi gerçekten gerek benim sporculuk hayatımda daha öncesinde sonrasında da Türk sporu için Türk basketbolu için 7-24 hizmet etmiş bir insandır. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten basketbolu Türkiye’nin her köşesine yaymak için gece gündüz seyahat eden, okullara giden, maçlara giden, fotoğraf çektiren, çok keyifli neşeli bir insandı. Böyle hiç beklemediğimiz bir anda böyle bir olayla karşılaşmak sadece beni değil buradaki herkesi üzmüştür. Gerçekten çok seveni olan bir insandı. Allah öncelikle eşine ve çocuklarına sabır versin diyorum" dedi.
Merhum Badem’in cenazesi. törenin ardından köy mezarlığına defnedildi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.