X

FETÖ firarisi Kanter’in takımıyla yollarının ayrıldığı iddia edildi!

New York Knicks basketbol takımının, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen NBA basketbolcusu Enes Kanter ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

FETÖ firarisi Kanter’in takımıyla yollarının ayrıldığı iddia edildi!

 
New York Knicks basketbol takımının, Fetullahçı Terör  Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen NBA basketbolcusu Enes Kanter ile yollarını ayırdığı iddia edildi. 
 
Spor kanalı ESPN Muhabiri Adrian Wojnarowski, Twitter hesabından  yaptığı açıklamada, New York Knicks’in Kanter ile yollarını ayırdığını duyurdu.
 
Knicks’teki sözleşmesi dolan Kanter’in, takımıyla bir anlaşmaya  varamadığı belirtildi.
 
Son günlerde ABD basınına FETÖ yanlısı açıklamalarda bulunan ve  Türkiye’yi karalayan Kanter, takımının son 8 maçının 6’sının kadrosunda da yer  almadı.
 
Spor kulislerinde, Kanter’in takımında düşük performans sergilediği de  konuşuluyordu.
 
Kanter hakkında kırmızı bülten talebi
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu,  FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında, firari şüpheli basketbolcu Enes Kanter  hakkında “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan iade talepnamesi  düzenlenerek, kırmızı bülten çıkarılması için başvuru yapmıştı.
 
FETÖ’nün yapısı ve 15 Temmuz darbe girişiminden bahsedilen  talepnamede, şüpheli Kanter’in örgüt bağlantıları ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen  hakkında sosyal medyadaki paylaşımlarına yer verilmişti.
 

 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.