X

Ersanlı Milwaukee, final serisinde öne geçti

Milli basketbolcu Ersan İlyasova’nın da formasını giydiği NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı Final serisi ilk maçında karşı karşıya gel...

Ersanlı Milwaukee, final serisinde öne geçti

Milli basketbolcu Ersan İlyasova’nın da formasını giydiği NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı Final serisi ilk maçında karşı karşıya geldiği Toronto Raptors’ı 108-100’lük skorla mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti.
NBA’de Doğu Konferansı Final Serisinde Milwaukee Bucks, Toronto Raptors karşısında durumu 1-0’a getirdi. Toronto Raptors’ı 108-100’lük skorla mağlup eden Milwaukee’de milli basketbolcu Ersan İlyasova da 14 dakika parkede kalarak, 7 sayı, 3 ribaund ile galibiyete katkı sağladı.

EN SKORER İSİMLER
Oynanan mücadelede Toronto’da forma giyen Kawhi Leonard, kaydettiği 31 sayı ile dikkat çekti. Leonard, mücadelenin ve takımının en skorer ismi olurken, 9 ribaund ve 2 asistlik performans gösterdi. Ev sahibi ekip Milwakuee’de ise en fazla sayı atan oyuncu Brook Lopez oldu. 34 dakika süre alan Birleşik Amerikalı basketbolcu, 29 sayı, 11 ribaund ve 2 asist ile galibiyete katkı verdi.
Doğu Konferansı final serisi ikinci maçı 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.