X

Ergin Ataman: “Mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz”

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında yarın İspanya temsilcisi Herbalife Gran Canaria ile İstanbul'da oynayacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade etti.

Ergin Ataman: “Mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz”

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ataman, sezonun ilk yarısında İspanya’da oynanan müsabakada Herbalife Gran Canaria karşısında zorlandıklarını dile getirerek, “Şimdi kendi sahamızda mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Normal sezonun son maçları büyük mücadelelere sahne oluyor. Bizim, hedeflerimizi gerçekleştirmemiz için mutlaka puanlar almamız gerekiyor. Herbalife Gran Canaria, tehlikeli bir takım. Seyircimizin de her maçta olduğu gibi vereceği motivasyonla tempolu basketbol oynayıp, galibiyet sayımızı 14’e çıkarmak istiyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Anadolu Efesli basketbolcu James Anderson ise zorlu bir mücadele olacağını aktararak, şunları kaydetti:

“Sıralamada ilk dört takım arasındaki yerimizi korumamız için oynayacağımız en önemli maç olacak. Ev sahibi olma avantajımızı kullanmalıyız çünkü sezonun kalan kısmı da zor geçecek.”

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.