X

Arda Turan, son dakikalarda oyundan atıldı

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Arda Turan, maçın 90+4. dakikada yardımcı hakem Erdinç Sezertam ile yaşadığı olay sonunda direkt kırmızı kart ...

Arda Turan, son dakikalarda oyundan atıldı

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Arda Turan, maçın 90+4. dakikada yardımcı hakem Erdinç Sezertam ile yaşadığı olay sonunda direkt kırmızı kart gördü. Mossoro ve Arda’nın kırmızı kart görmesiyle Başakşehir maçı 9 kişi tamamladı.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda mücadele ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir, bu müsabakada bıraktığı 2 puanın yanında 2 futbolcusunu da kırmızı karttan kaybetti. Turuncu-lacivertlilerde ilk olarak Mossoro, 38. dakikada kırmızı kartla oyun ihraç edildi. İkinci kırmızı kartı ise Arda Turan gördü. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında yardımcı hakem Erdinç Sezertam’ı itmesi sonucunda maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Arda’yı direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.
Başakşehir, böylece şampiyonluk yolunda gelecek hafta iki futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak.
(Oğuzhan Ort – Mehmet Şirin Topaloğlu /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.