X

Alanyaspor maçına yetişecek mi?

Süper Lig’de zor günler geçiren Antalyaspor, Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Samuel Eto’o’yu, Aytemiz Alanyaspor maçına yetiştirmeye çalışıyor.

Alanyaspor maçına yetişecek mi?

Süper Lig’de 16 hafta sonunda 14 puanla 16. sırada yer alan Antalyaspor’da, ligin 15. haftasında deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir maçının 24. dakikasında sakatlanarak yerini Mustafa El Kabir’e bırakan Samuel Eto’o, cuma günü oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. 36 yaşındaki dünyaca ünlü golcü Eto’o, takımının dün ve bugün yaptığı antrenmanlara katılmazken, bugün salonda çalıştı. Antalyaspor sağlık ekibi ve Gloria Sports Arena Merkezi’nde doktor gözetiminde bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Eto’o’nun, ağrıları azalırsa yarın takımla birlikte antrenmana çıkması bekleniyor. Eto’o, Antalyaspor ile bu sezon 15 maça çıkarken 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Eto’o, 4-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçında takımının tek golünü kaydetmişti.

Antalyaspor’da Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklar da devam ederken, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana Eto’o dışında sakatlıkları bulunan Salih Dursun, Sandro ve Danilo da katılmadı. Kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
(Adem Akalan/İHA)

(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.