X

Tarih yazdı… Real Madrid’in Ronaldo’su var!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih, sahasında Real Madrid’i ağırladı. Maça Real Madrid’li yıldız Cristiano Ronaldo damga vurdu.

Tarih yazdı… Real Madrid’in Ronaldo’su var!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih, sahasında Real Madrid’i ağırladı. Maça Cristiano Ronaldo damga vurdu. İşte maçın özeti;

Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih’i 2-1 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj elde etti.

Bayern Münih, 25. dakikada Vidal’in attığı gol ile öne geçti. Real Madrid, 47’de Ronaldo’nun attığı gol ile skoru eşitledi. 1-1

45+2’de penaltı atışında topun başına geçen Vidal, penaltıyı kaçırdı.

Bayern Münih’te 61. dakikada Martinez, çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

 

RONALDO BİR İLKİ BAŞARDI

76. dakikada Ronaldo attı…Real Madrid, Bayern karşısında 2-1 öne geçti. Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi tarihinde 100 gol barajına ulaşan ilk isim oldu.

Real Madrid öne geçtikten sonra da önemli fırsatlar yakaladı ancak sonuçlandıramadı ve maç bu skorla tamamlandı.

 

BEŞİKTAŞ GÖNDERMESİ

Öte yandan Bayern Münih’te taraftarlar açtıkları pankartla büyük dikkat çekti. Lyon deplasmanına çıkacak Beşiktaş’ın bir önceki turda Olympiakos ile oynadığı maçlarda yaşanan deplasman yasağına dikkat çeken Bayern taraftarları, “Deplasman seyircisini yasaklamak asla bir seçenek değil. UEFA, futbolumuzun düşmanı” pankartı açtı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.