X

Rui Vitoria: ‘Büyük Bir Avrupa Takımıyız’!

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Uefa şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Beşiktaş Ile Oynayacakları Maça Ilişkin, “büyük Bir Avrupa Takımıyız Ve Kazanma.

Rui Vitoria: ‘Büyük Bir Avrupa Takımıyız’!

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Benfica’nın Teknik Direktörü Rui Vitoria maçın oynanacağı Luz Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi.
Trafik nedeniyle toplantıya geç kalan Portekizli teknik adam, “Takımın plana göre hareket etmesi çok önemli. Plana uygun hareket edilirse kolay olabilir ve galibiyet imkansız değil. Büyük bir Avrupa takımıyız ve kazanma isteğiyle yola çıkacağız” dedi. Beşiktaş için ‘çok güçlü bir takım’ ifadesinde bulunan Vitoria, “Beşiktaş’ın kadrosundaki pek çok oyuncu Portekiz futbolunu tanıyor. Bu onlar için bir avantaj olabilir. Beşiktaş teknik direktörü de bunu biliyor, bu nedenle zor bir karşılaşma olmasını bekliyorum” şeklinde konuştu. Benfica’da sakat oyuncuların çok olmasının hatırlatılması üzerine Vitoria, “Oyuncularım nerede ve nasıl oynayacaklarını biliyorlar. Takım verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir” yorumunda bulundu.
Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamayacak olan Benfica teknik direktörü bu konu hakkında ise, “Maalesef kenarda olamayacağım ancak teknik ekip ve oyuncular görevlerini biliyorlar. Ben olabilseydim iyi olurdu ancak bunun çok etkisi olacağını düşünmüyorum” ifadesinde bulundu.
 

Burak Ortahamamcılar
 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.