X

Martin Skrtel Ameliyat Oldu!

Fenerbahçe’nin Uefa Avrupa Ligi’nde 29 Eylül Perşembe Günü Oynadığı Feyenoord Maçında Burnu Kırılan Slovak Oyuncu Martin Skrtel, Bugün Ulus’taki Liv.

Martin Skrtel Ameliyat Oldu!

Feyenoord maçında burnunun kırıldığının anlaşılmasına rağmen maça devam eden ve hafta sonu oynanan Osmanlıspor maçında da maskeyle oynayan Martin Skrtel bugün başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyattan sonra açıklamalar yapan Fenerbahçe Kulüp Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu şunları söyledi: “Martin Skrtel’in Perşembe günkü Feyenoord maçında burnu kırılmıştı. Ancak maça devam etti. Maçtan sonra Liv Hospital’a geldik, tetkikleri yapıldı. Bu tetkiklere göre burnunda iki yerde kırık vardı. Kırığın o an opere edilmesi, bu haftaki Osmanlıspor maçında oynamamasına yol açacaktı. Bunu hem sporcu hem yönetim hem de teknik ekiple konuştuk. Skrtel’in maskeyle oynamasına ve ameliyatın bugün yapılmasına ortak bir şekilde karar verdik. Oyuncu da fedakarca oynadı ve bugün de planladığımız gibi operasyon gerçekleştirildi. Durum iyi tedavisine devam ediyoruz.” 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.