X

Maccabi Tel Aviv, 3-0 öne Geçtiği Maçta Zenit’e 4-3 Yenildi!

Uefa Avrupa Ligi D Grubu Ilk Maçında Maccabi Tel Aviv, 3-0 öne Geçtiği Karşılaşmada Zenit’e 4-3 Mağlup Oldu.

Maccabi Tel Aviv, 3-0 öne Geçtiği Maçta Zenit’e 4-3 Yenildi!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu daha önce Türkiye’de görev yapmış iki hocayı karışı karşıya getiridi. Mircea Lucescu yönetimindeki Zenit, Şota Arveladze’nin takımı Maccabi Tel Aviv’i muhteşem bir geri dönüş ile 4-3 kazandı. Mücadeleye hızlı başlayan Maccabi 26. dakikada Gaziantepspor’un eski yıldızı Haris Medunjanin’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla noktalandı. 50. dakikada Kjartansson, skoru 2-0’a getiren golü attarken 70. dakikada bir kez daha sahneye MedunjaninMaccabi Tel Aviv’i 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

TARİHİ GERİ DÖNÜŞ Skorun 3-0 olmasının ardından mücadelede rüzgar bir anda Rus temsilcisinden yana esmeye başladı. Zenit  ilk golünü 77. dakikada Kokorin ile buldu ve farkı 2 ye indirdi. 81. dakikada Macabi’de ikinci sarı karıtı gören Eliazer Dasa kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu andan sonra etkisini iyice arttıran Rus temsilcisi 84. dakikada Robert Mak ile skoru 3-2’ye getirdi. Lucescu’nun öğrencileri 86’da Giuliano Victor ve 90’da Luka Djordjevic’un kaydettiği gollerle uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 4-3 kazandı ve UEFA Avrupa Ligi’ne üç puanla başladı. Serhat Ural
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.