X

Konyaspor Avrupa Macerasına Mağlubiyetle Başladı!

Atiker Konyaspor Uefa Avrupa Ligi H Grubu’ndaki Ilk Maçında Sahasında Konuk Ettiği Shakhtar Donetsk’e 1-0 Mağlup Oldu.

Konyaspor Avrupa Macerasına Mağlubiyetle Başladı!

Atiker Konyaspor ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’ne mağlubiyetle başladı. Shakhtar Donetsk maçından yenilgiyle ayrılan Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Shakhtar Donetsk’in kendilerinden daha iyi bir takım olduğunu belirterek, “Önce hakkını teslim etmek gerekiyor. Onlar bizden çok daha iyi takım. Genel olarak bakıldığı zaman oyuna puan verilseydi zaten 3 puan yine her halükarda Shakhtar Donetsk’indi. Ama futbolun en güzel taraflarından bir tanesi seviye farkı ne olursa, oyun nasıl olursa olsun, maçın içindeki gelişen olaylar skoru ve puanı belirliyor. Bütün bunları yan yana getirdikten sonra zaten Shakhtar Donetsk’in daha fazla topa hakim ve bizim kalemizin önünde olması beklenmeyen bir durum değildi. Bunu sadece bize değil pek çok takıma karşı yapabiliyorlar. Bütün oyunumuzu merkezden hücumlarını bertaraf etmek üzerine kurmuştuk. Onlar da daha çok oyunu kenara götürerek bizim defansımızı bozmaya çalıştılar. Ne kadar arada tecrübe farkı olsa da puana çok yaklaştığımız bir maçı kenardan gelen bir orta ile kaybettik” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.