X

Süper Ligin Gol Kralı Vagner Love

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 Sezonunun Sona Ermesinin Ardından Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı Futbolcusu Vagner Love, 23 Golle Bu Alanda Zirvede Yer Alan.

Süper Ligin Gol Kralı Vagner Love

Süper Lig’in gol kralı Vagner Love oldu. Sezon başında 500 bin Euro bedelle Fransan’nın Monaco takımından Aytemiz Alanyaspor’a transfer olan Brezilyalı golcü, ilk 7 maçını golsüz geçirmesine rağmen geride kalan haftalara 23 gol sığdırarak ligin ‘gol kralı’ unvanına sahip oldu. Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun ise ligin son haftasında oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında 2 gol kaydederek 20 gole ulaştı ve Vagner Love’ın arkasından bu alanda ikinci sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde 3, Şampiyonlar Ligi’nde de 1 golü bulunan 25 yaşındaki oyuncu, sezon genelini ise 24 golle tamamladı.
Gol krallığında üçüncü sırada ise Antalyapsor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o bulunuyor. 30 maçta 18 gol atan 36 yaşındaki futbolcu, ligde takımının hücum yönünü sırtlayan isim olarak da dikkat çekti.  Uygar Aydın

Süper Lig’in asist kralı: ‘Wesley Sneijder’ 04 Haziran 2017 13:52 Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonunda Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yaptığı 15 asist ile bu alan zirve yer aldı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.