X

Erol Bulut, Alanyaspor’a veda etti!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Erol Bulut, sosyal medya hesabından Alanyaspor'a veda mesajı yayınladı. Bu gelişme sonrası Sarı Lacivertliler'in resmi açıklamayı kısa zamanda yapması bekleniyor.

Erol Bulut, Alanyaspor’a veda etti!

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olması beklenen Erol Bulut, sosyal medya hesabından Alanyaspor’a veda mesajı yayınladı.

Bu gelişme sonrası Sarı Lacivertliler’in resmi açıklamayı kısa zamanda yapması bekleniyor. 

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Aytemiz Alanyaspor’da 2019-2020 sezonu ile birlikte başlayan görevimiz, bugün itibariyle son bulmuştur. Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederim.

Futbolcu kardeşlerim, ekibim, ben, en önemlisi de bizlere her zaman destek ve inancını esirgemeyen taraftarlarımızla, 2010-2020 sezonunu birlik içinde ve çok verimli geçirdik; takımımızı Avrupa kupalarına götürme başarısı gösterdik.

Ekibim ve ben, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza ve Aytemiz Alanyaspor camiasına teşekkürü borç biliriz.

Aytemiz Alanyaspor’a bundan sonraki mücadelelerinde ve Avrupa kupalarında başarılar dilerim.”

pic.twitter.com/NJUb9Xbo8n

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.