X

Türkiye Kupası’nda ilk çeyrek finalist Akhisarspor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Akhisaspor, evinde konuk ettiği İstikbal Mobilya Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. İlk maçta deplasmanda rakibini 2-1 mağlup eden Akhisarspor, bu skorla kupanın ilk çeyrek final biletini alan takım oldu

Türkiye Kupası’nda ilk çeyrek finalist Akhisarspor

Ziraat Türkiye Kupasının son şampiyonu Akhisarspor, bu yıl da kupada çeyrek finale yükseldi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Akhisarspor, 2-1 galip geldiği ilk maçın rövanşında sahasında ağırladığı İstikbal Mobilya Kayserispor ile golsüz berabere kalarak, kupada son 8’e kalmaya hak kazandı.

“GEÇEN SENE BİR UNVANIMIZ VARDI”

Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Geçen sene bir unvanımız vardı. Bu unvan bizi Avrupa’ya taşıdı. Akhisar tarihinde çok değerliydi. Ben bu Ziraat Türkiye Kupasını şundan dolayı önemsiyorum; Anadolumuzun her yerini kapsıyor. Amatörden buralara kadar geliyor. Çok sayıda fedakarlıklar var. Çok değerli bir kupa oynanıyor. Biz de buna değer katmak istiyoruz. İlk maçta bir avantaj elde etmiştik. O avantajla skoru koruyarak oyunu kurguladık. Lige devam ederken 6 tane sakat oyuncumuz var. Maçın başında Hikmet hocamın da elinde yetersizlikler vardı. Lopes’in babasının da rahatsızlığı oldu. O da olmayınca elimiz kolumuz bağlandı. Dar kadroyla oynamak zorunda kaldık. Maçtan beraberlikle ayrıldık ama sonuçta turu geçtiğimiz için mutluyuz. Bu saatten sonra yeni gelen oyuncularla beraber ligde devam edeceğiz. Kupada da rakibimizle eşleşip yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.