X

Okan Buruk: “Bir an önce düşme hattının üstüne çıkmak istiyoruz”

Spor Toto Süper Lig'de 27 Ocak Pazar günü Akhisaspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, bir an önce düşme hattının üstüne çıkmak istediklerini söyledi.

Okan Buruk: “Bir an önce düşme hattının üstüne çıkmak istiyoruz”

Okan Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmandan  önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ikinci yarıya galibiyetle  başlamalarının kendileri için çok iyi olduğunu belirtti.
 
Bu galibiyetlerin önem kazanması için bir sonraki haftalara taşımak  gerektiğini ifade eden Buruk, “Bu hafta Akhisarspor ile karşılaşacağız. Daha  sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağız. Bu iki hafta bizim için  çok kritik. Üzerimizdeki rakiplerimizle oynayacağız. Bir an önce düşme hattının  üstüne çıkmak istiyoruz. Amacımız ve isteğimiz bu. Bu hafta sahamızda  oynayacağımız Akhisarspor maçında doğru, sabırlı, akıllı, istekli mücadele edip  seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi  yapacağız.” diye konuştu.
 
“İyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum”
Buruk, transferi büyük ölçüde bitirdiklerini belirterek, şöyle devam  etti:
 
“Bize katkı sağlayacak önemli oyuncular aldık. Bunun yanında transfer  bitene kadar bir şey yapar mıyız onunla ilgili de şu an bir düşüncemiz yok.  Tekrar bir gözden geçirebiliriz. Özellikle savunmamızı ve orta sahamızı  güçlendirdik. Hücum hattında bize destek verecek önemli oyuncuları kadromuza  kattık. İyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda bize destek veren  başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.
 
Takıma iyi oyuncular kazandırdığımızı düşünüyoruz. Futbolculuğunun  yanında iyi, doğru ve düzgün karakterli oyuncular aldığımızı düşünüyorum. Bu,  bizim için önemli. İyi ve alternatifli bir takım olacağız. Artık oyuncular  arasında da rekabetin daha yüksek olduğu bir takım olacak. Bazen biri bazen de  diğeri oynayacak. Herkese süre vermeye çalışacağız ama güzel bir rekabet olacak.  Buradan da inşallah Çaykur Rizespor kazanacak.”
 
Takımdan ayrılan isimlerin de olacağını kaydeden Buruk,  “Belirlediğimiz ve konuştuğumuz oyuncular var. Kendilerine takım arayan  oyuncularımız var. Onları da birkaç gün içinde sonuçlandırırız. Daha önce de üç  arkadaşımız ayrılmıştı. Bizde şans bulamayacak oyuncular da umarım bir an önce  kendilerine yeni kulüpler bulup futbol hayatlarını devam ettirirler.” ifadelerini  kullandı.
 
Buruk, taraftarların da kendilerine destek vermesini istediklerini  belirterek, “İyi transferler yapıldı. Bu takımı seven herkes, maddi ve manevi  olarak bu takıma destek veriyor. Biz de saha çalışmalarını doğru bir şekilde  yapmaya çalışıyoruz. İnşallah taraftarımız da pazar günü oynayacağımız maçta  stadı doldurarak takımımızı destekleyecektir. Taraftarın gücüne inanıyoruz.” diye  konuştu.
 
Öte yandan, Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 15 dakikalık bölümün  ardından basına kapalı devam etti.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.