X

Mustafa Denizli: Çekişmeli bir maç olacak

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, rövanş öncesinde avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi.

Mustafa Denizli: Çekişmeli bir maç olacak

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde görüşlerine yer verilen  Denizli, Akhisarspor’un geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürdüğünü  anımsatarak, “Akhisarspor, geçen sene gösterdiği başarıyı tekrarlamak  isteyecektir. Biz ise bu sene camiamıza ve taraftarımıza tatmadığı bir duyguyu  yaşatmak amacındayız. İlk maçta, rövanş öncesinde ciddi bir avantaj yakalamak  istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Kupada her geçen turda daha zorlu rakiplerle karşılaştıklarını  belirten deneyimli teknik adam, “Bir amaca ulaşmak istiyorsak, her rakiple başa  baş mücadele edip, oradan üstünlük sağlayarak çıkmak mecburiyetindeyiz. Ege’nin  bu güçlü ve sempatik takımı, ligde zor günler yaşasa da kupa kulvarı farklıdır.  Çok çekişmeli bir maç olacağını biliyoruz. Ama biz de Kasımpaşa olarak ne  istediğimizin farkındayız ve düşündüğümüz yolda devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.