X

Fenerbahçe Ile Akhisar, 10. Randevuda

Ligde üst Sıraları Hedefleyen Fenerbahçe, Rakiplerinin Birbirleriyle Karşılaştığı Haftada Tehlikeli Bölgeden Uzaklaşmak Isteyen Akhisar Belediyespor’u Konuk.

Fenerbahçe Ile Akhisar, 10. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Fenerbahçe, rakibiyle 10. kez karşılaşacak. Ülker Stadyumu’nda yarın saat 19.00’da oynanacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Akhisar Belediyespor karşısında bugüne kadar 9 kez boy gösteren Fenerbahçe, 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Kadıköy’de rakibini 4 kez ağırlayan sarı-lacivertliler, bu mücadelelerde 2 kez kazanırken, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, rakibiyle oynadığı son 2 maçta deplasmanda kazanırken, bu mücadelelerde 3’er gol atmayı başardı. Fırsatı kaçırmak istemiyor Karabükspor galibiyetiyle birlikte ilk 2 sıra için iddiasını sürdüren Fenerbahçe; Medipol Başakşehir’in Galatasaray’ı, Trabzonspor’un da Beşiktaş’ı ağırladığı haftada fırsatı kaçırmak istemiyor. Hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek yarı finalde Medipol Başakşehir’in rakibi olan Fenerbahçe’de futbolcuların moraleri yerinde. Fernandao ve Uygar Mert Zeybek dışında eksik oyuncusu bulunmayan Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanla bu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak.  Bozhan Memiş
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.